the eiffel moon


Geçen sene nisan ayları civarıydı bu gezim. Aşağıdaki diğer Paris fotoğrafımın çekildiği güne ait. Akşam olsun da uzun pozlama ile bir kare ben de çekeyim diye bekledim durdum, bekledikçe gezdim durdum, gezdikçe yoruldum sıkıldım duruldum akşama doğru.

Eyfelin her saat başı pırıl pırır parlamasını izledim ama fotoğraflamayı pek de isteyemedim. Kendimce hatıralık birçok fotoğraf çektim tabii ki, videyoya da aldım bir güzel. Ayrıca gündüz vakti Eyfelin bildiğimiz en klasik halini de fotoğraflamadım değil. Ama işte, klasik hatta sen ben çektiğinde artık hiç bir öneminin olmadığı o tür karelerden birini paylaşmak istemiyorum. Bu arada en klasik Eyfel kulesi fotoğrafı da Palais de Chaillot'te çekiliyor bana göre. Artık orada çekilen fotoğrafların tek farkı bence hava şartları ve fotoğrafçıların pozlama teknikleri artı photoshop ile ne yapıyorlarsa o tür oynamalar.

Gelelim yine fotoğrafımıza. Şanslıymışım gerçekten o gün. Hem hilalin olması hem de karşımda büyük ihtişamıyla ilk defa görüyor olduğum Eyfel Kulesini böyle farklı bir yorumla sizlere sunabilmek güzel bir duygu. Keyfini çıkarın hoşça kalın...

Yorumlar

  1. Çok hoş bir fotoğraf olmuş eiffelin ışıklarının parlaklığına rağmen ayın asırlardır insana verdiği gecenin kandil görüntüsü gölge altına girmemiş. Hilalin o ince ve zarif görüntüsü eyfeli gölgesine amış gibi geldi bana, merak duyulan konulara göre gölge istenilen tarafa gelebilir, belkide iki muazzam görüntünün savaşı yada birlekteliğimi olmalı fotoğrafınnun ismi...

    YanıtlaSil
  2. selam veysel bey ben konu ile alakalı olmasada size blogger ile ilgili bir sorunumu soracktım ben kendi evimdeki bilgisayarımdan 10 aydır bloggere giremiyorum ama orada kaydım var. bir vetriner hakkında çokd a ağır olmayan yazımdan dolayı olabilirmi acba benim blooger e girişim bu yüzden başka üçüncü kişilerce engellenmiş olabilirmi sizin tqnnıdıklarınızdan bu türlü yasakla karşılaşan varmı?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yazarken lütfen;
>> Güzel Türkçemizi güzel kullanmaya özen gösterelim.
>> Gündelik konuşmalardan uzak yorumlarda bulunmaya çalışalım.
>> Noktalama işaretlerine ve ahlak kurallarına da uymaya lütfen özen gösterelim.
>> Konu ile alakalı olmayan soru ve yorumlarınız için lütfen mail@veyselkeles.com adresi ile iletişime geçiniz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Rüzgar Gülleri TBT

The Victims of War and Tyranny

some of my dark side